Thursday, December 8, 2016

Ole2 KL towerr

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:18 AM
Dulu tak minat plak nak beli souvenir2 bagai ni. Maybe sebab masa tu takda rumah sendiri. Tapi sejak terjebak hal ehwal dekorasi ni rasa terminat dah..haha

Kalau nampak kat kedai2 gift&souvenir shop macam tak heran plak nak beli. Tapi bila dah kat atas KL tower ni baru terasa nak beli plak. Bila lagi nak display replika kebanggaan negara sendiri ye dakk..haha. Duk fikir kat rumah kemain la souvenir org bagi dari oversea siap buh dlm cermin.

Ok juga harganya. Saya duk ingat mau rege ratus2 atas tu..haha. Yg plate bulat tu satu rm39. Yg 3 kotak bawah beli 3 kotak@rm30 boleh campur2 katanya..frigde magnet 3pcs rm20. Beli je lah buat kenangan beli kat atas tuuu..😅


Gambar ni pun print kat atas. Mcm biasa option nak beli boleh tak beli pun takpe. Tapi disebabkan duk fikir rasanya dah naik skali ni tak naik lagi dah kot..atau laaaaaaamaaa kot lagi klu nak naik lagi. Jadi kita beli la gambar. Ada pilihan. Klu print sekeping rm40 (hamikk rm40 ko🙊) klu print 2 keping siap folder facts kejadah  ni rm100 dan gambar2 lain yg dia snap masa kat skybox kaca tu kita boleh download online. Jadi kitorang amik lah yg rm100 tu

Ni harga tiket untuk naik ke atas..dia ada pakej2 untuk attraction2 lain mcm mini zoo lah f1 simulator la dan lain2 lagi. Ada combo dan sebagainya. Tengok kat website dia ek ..tp kitorg tak pergi pun yg lain2 tu..memang beli tiket untuk naik ke atas sahaja.



0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea