Sunday, December 4, 2016

Jalan2 ke Menara Kuala Lumpur

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:14 AM
Barulah pertama kali kami sekeluarga menjejakkan kaki ke Menara KL. Walaupun saya lahir dan membesar diKL pun tak pernah sampai kesini. Hanya lalu lalang je kat sini..


Beratur untuk menaiki lif ke atas.


Ni kat Ovservation Deck..

Sky Deck..level ni memang open ..memang terasa la angin atas ni. Kebetulan kitorang sampai dalam kul 5petang..cuaca pun redup je ..

Anak2 pun teruja tengok permandangan dari tempat tinggi..



Anda acrophobic? 😊
 Ni dalam sky Box ..gelas kaca dimana kita boleh berdiri atasnya dan nampak terus bawahnya. Saya ingat saya gayat tapi bila naik rasa ok je. Hehe






1 comments:

adianiez AIDA said...

best g menaraKL.
aida da bwk anak2 skali.
nanti skit hari lg nak repeat.
diorang da besar.
so appreciation tu pasti lebih...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea