Sunday, November 27, 2016

Wayang | Fantastic Beast & Where to find them

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:56 AM
Baru lepas tengok cite ni dengan encik boss. Plan ingat nak bawak budak2 sekali..tapi saya berkira-kira juga takut anak boring dan tak faham. Akhirnya keputusan saya tepat juga..huhu


Mujur pergi berdua je. Cerita ada persamaan sedikit2 dengan Harry Potter sebab penulisnya sama kan, J.K Rowlings tu. Kalau siapa yang dah follow cerita Harry Potter dulu boleh faham lah nama2 spells, dan macam2 lagi berkaitan witches, socerer & wizards.

Tapi kalau Harry Potter tu lebih keanak2 skit. Yang ni memang adult witches kesemuanya. Cerita pun banyak bercakap..klu ikut anak2 saya ni mmg takleh hadam kot..huhu

Kalau Azri & Izzet ikut kompem sorang termenung..sorang lagi (izzet) tak habis2 tanya saya sampai habis cerita. 


0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea