Tuesday, November 15, 2016

Sudut retro ala-ala antik?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:58 PM
Haritu saya singgah Nilai 3 cadang nak pergi Karpet Prima tu..kot2 ada runner/carpet yang berkenan.

Cadangnya nak ganti runner hitam ni. Asalnya runner dapur pasal ruang ni takda runner so sebat je lah runner dapur sementara haha


Banyak corak2 retro kat Karpet Prima tu. Dalam2 banyak2, corak ni je rasanya yg match dengan sudut ni. Sy kena fikir juga sbb sudut ni berdepan dgn ruang makan so kena lah blend juga temanya agar semuanya senada gitu..chewahh!


Radio antik tu boss beli kat SSF. Bentuk antik tp ada cd player sume tu. Boleh cucuk pendrive sume....lama tersimpan dalam stor sebab tak tahu nak taruk mana radio2 ni. Sume tempat macam tak kena dah. Last2 saya buat sudut khas dia sendiri. So sy cari meja yg sesuai skit.

Meja dan stool kecik bawah tu  beli SSF..meja tu pun clearance sales dah..rm399 pasal tak banyak dah. Banyak outlet yg ada tinggal 1-2..klu ada pun banyak calar, dan crack. Meja ni yg tinggal kat outlet Penang dgn Danga City Mall je. Nasib baik yg kat Danga City tu cantik skit.

Pandangan dari nak masuk ke ruang makan. Kan berdepan dengan meja makan. So boleh la kan..hihi.

2 comments:

Puan Rad said...

naik seri warna runner tu sis.. i like :)

Hernee Nazir said...

xde ruang tak cun la dalam rumah yatie ni..kreatif betul mendeko..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea