Friday, November 11, 2016

Jalan-jalan @Kaison Aeon Tebrau City

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:34 PM
Jalan ke Kaison Aeon Tebrau city plak. Sebab katanya baru bukak. Bulan October ke bila tah. Kot2 la ada banyak barang2  baru yg menarik 



Tapi masa sampai..banyak rak2 kosong huhu banyak barang takda. Macam sarung kusyen yg berkenan yg diamond black n white pun takda. Tgal display tu je..

Jadi bagi tak menghampakan kedatangan haha kita amik le sebarang dua yg boleh buat hiasan. Kui kui...bunga2 bawah rm15 terfikir nak buat hias kt side table diruang tamu rumah.


Ingat tak side table ni..beralih2 je tempatnya kih kih. Latest sy buh sini dulu. Sebab saya rasa belakang sofa tu macam kosong je nampak belakang sofa kejung tu masa nak masuk rumah. Bench tu pun saya buh situ wat duduk2 ke apa. Adoi sebenarnya tak tahu nak letak mana dah..hihi

Haa baru le rasa soft sikit ruang ni..chewahhh soft la sangatttt hihi!



1 comments:

Hernee Nazir said...

alahai jelesya..masa saya datang bantal2 cun black n white semua yilek..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea