Tuesday, November 22, 2016

Hari-hari kari

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:07 PM
Kadang2 buntu nak masak apa hari2..jadi kadang2 sy terus based on apa yg anak suka makan. Sebab kalah buat lauk bukan feveret dia nanti tak laku kan..jadi lauk paling senang keje adalah KARI..hihi. 

Sebab kalau buat lauk kari, esok breakfast pun boleh makan cicah roti canai plak kan. 

Boss selalu balik makan dulu. Kari pun kari lah..kadang2 kari ayam. Kadang2 kari daging..kari telur ..eh yg ni sgt jarang buat. Org kata kari ketam n udang pun sodap ye..nanti kita try test buat..haha janji hari2 kari..makdia sampai nak muak plak dah..

1 comments:

cikpuanhady said...

hihihi.. sama macam anak saya, suka sangat dgn kari.. esp, kari ayam..

jemput singgah my blogshop, ada sale instant shawl.. cantik2..

http://mymodestycloset.blogspot.my/

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea