Saturday, October 1, 2016

Jalan2@SSF Danga City Mall

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:00 AM
Motif jalan2 adalah sebab nak claim birthday diskaun kat SSF. Saje jek depa bagi diskaun 50%-30% tu kan..haha.

On the way nak gi amik tukang bayar a.k.a encik.boss kat air hitam dulu pasai dia dari sana ada kerja malas balik.

Selfie sat  lah..haha

Ni la rupa SSF yg terletak di tingkat 4  dalam Danga City Mall. Kedai2 dalam tu byk kosong..belah bawah je happening skit. Yang pasti SSF ni besar la dari ssf batu pahat so ada banyak pilihan skit. Klu nak g SSF KL plak lagi jauh kan

Sebenarnya sy nak cari meja console je. Walaupun kebanyakan sume dah tengok..huhu



Antara yang telah di aimed..

Yang ni pun meja console tapi kecik skit

Mula nak amik pedestal ni tapi tag oren tak apply diskaun birthday tu..


Yg ni pun cun tapi tah lah..masih tak minat gak...huhu

Pastu jumpa ni. Nampak menarik siap dengan vase bunga skali.

Pastu nampak ni plak haha...tengok sana nak ..tengok sini nak..aihh rambang je

Eh alamak..encik boss dah usha semacam tu..abis nak beli yg mana ni?...bersambung di entri seterusnya..hehe









0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea