Monday, October 17, 2016

Idea Laman tepi rumah

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:10 PM
Lama tak up gambar laman tepi rumah yang secoet ni..secoet ke? Haha. Haritu baru siap pasang glass awning. Dah selesai salah satu plan untuk laman tepi ni. Fasa last baru nak plan lanskap plak..kang klu buay lanskap awal2 takut rosak ke kena langgar2 ke klu ada projek nak buat lagi kan..

Meja batu tu encik boss angkut bawak balik. Siap ada petak dam/chess lagi atas mejanya. Tapi tak pernah duduk pun haha. Letak situ dulu la sebelum nak buat proper lanskap nanti. Ingat kena buh batu interlocking skit bawahnya..baru sedap pijak..

Sebelum fasa lanskap..ada lagi projek mini last kot. Saya nak buat tempat cuci dekat paip luar. Yang sekarang, paip air tu terus mengalir ke rumput..so plannya nak naik batu skit cantik2 buat petak khas so klu nak cuci kaki ke apa2 takdalah atas rumput huhu..so nampak kemas la skit bahagian paip air tu kan..





0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea