Sunday, October 2, 2016

Hasil tangkapan SSF

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:23 AM
Masa kat SSF sy beli 3 item je..huhu. saya beli meja console, mini drawer dengan pedestal. Tapi meja belum dapat amik lagi sebab tak masa tu diorang takda staff laki nak angkat. 

Nampak tak apa saya beli tu..haha. Siapa yg mata tajam bleh spot..kikiki

Haa nampak2..sy beli mini drawer cermin tu dengan pedestal cermin yang tinggi tu boleh buat stand bunga.

Rasa menyesal plak tak beli stand cermin tu..boleh buat sepasang..ala pelamin gitu..haha..aduhh mula la terkonang2

So sementara belum dapat tempat sesuai..letak sini dulu..sebelum kita alih lagi..





2 comments:

Ann Ishak said...

cantik

reen shazarina said...

cantiknya k.hayati.. dah lama tak gi ssf.. dulu pergi beli barang-barang untuk kahwin je.. hehe..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea