Tuesday, October 11, 2016

Dekorasi ruang masuk rumah

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:08 AM
Akhirnya dapat juga merasa console table mirror ssf ni kan.. orang lain awal lagi dah angkut bawak balik rumah..hehe! 

Saya beli guna besday diskaun 50% ..normal price rm1699..so dapat half price. Stand bunga tu pun dpt diskaun besday juga tapi 30% je lah.

Takda apa barang hiasan nak letak atas meja console. Tu sume hiasan lama yg duk beli kumpul2 buh dalam kabinet tv dulu. Bunga pelamin tu nampak cinonet plak kan..haha


Ni baru tukar ke bunga tulip plak. Sebab takda vas yg boleh muat dalam stand tu...

Tunggu besday en boss plak Januari ni rasa macam nak menambah lagi brg SSF hoho..


2 comments:

Aty_Fared said...

ruang ni nama die Foyer.. ;) [just sharing]

Hayatie Hashim said...

Aha ..ada juga yg panggil hallway ..tapi malas la..kita belasah bahasa pasar..ruang masuk rumah aje sudahh..ekekek

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea