Saturday, October 22, 2016

Bacalah..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:32 AM
Sejak kebelakangan dah jarang baca buku..uihh  macam lah sebelum ni rajin benau baca buku. Haha memang bukan rajin tapi terpaksa merajinkan demi sesuatu yang boleh memberi manfaat kan. Rasa sekarang ni lebih banyak baca online dari hp berbanding memegang buku ni..huhu

Lama beli tapi simpan dulu..tah bila free nak bacanya. Biasalah, masa yg ada gi layan deco dulu la..jengah group Kelab kaki deco dulu lah, tu belum lagi nak masak, layan anak, check pelajaran anak2..banyak betul tanggungjawab ibu ni kan lagi2 anak dah sekolah. 



0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea