Monday, September 19, 2016

Terjah JPO lagi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:02 PM
Cerita seminggu lepas sebelum raya haji. En boss bawa gi jalan JPO..bulan september ni kebetulan memang tengah sales dekat JPO.
Tujuan utama nak usha beg, kasut dan Levis je..lain2 tu tak berapa minat..biasalah pompuan asyik2 beg je haha

Sambil tu cuci mata skit kat butik2 beg di JPO..patut takleh snap gambar kan. Kena sound berapa kali dah..hahah. terjal betul...
Skang ni saya minat sling beg kejung2 skit haha..ni kat butik Kate Spade..RM500++ after sales..

Yang minat sangat tp gigil plak tengok harga RM1170 after sales..haha tengok je lah..

Ni kat Michael Kors. Lawa gak..kena dengan OOTD hari tu..haha ..harga RM1000+ juga after sales..

Santekkk lahaiii..tp rasa saya belum sampai tahap nak pakai rege gini kot. Tau la kot sok2 dah kaya kan..hahah!

Ni kat Bonia..sy berkenan kat dusty pink atas tu..dia tulis Ostrich leather harga RM2990 ..


Berkenan beg Carlo Rino je..hehe tp dilema kaler soft pink atau putih..


Last2 saya pilih putih juaaaa...heheh




3 comments:

Juls Julie80 said...

sis dengan kaler putih mmg x leh jauh..ekeke

Ezy Loy said...

cantiknye beg!!

nayfatimah rasyid said...

part yang paling best semestinya shopping

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea