Monday, September 12, 2016

Our Anniversary treats

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:33 AM
2 September haritu adalah hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke 10. Kata en boss, kete ni kononnya hadiah anniversary untuk saya dan anak2..

Huhu anniversary treats  lah sangat kannn..hihi. sebenarnya dah lama saya duk pungpang amik MPV dari sejak ada azra lagi. Sebab kete yang ada memang takleh menampung kami 5 beranak dah rasanya. Kadang2 beg pun kena join duduk kat tempat seat belakang.. tu belum bawa stroller lagi..

Haha hamekk ko berplastik hakakk drive bawa balik batu pahat dari KL tauuu..ekeke!

Series rasa jaki hokeyyy..budak2 ni mak budak pun...ni masa escort en boss ke PD minggu lepas..diorang berkonvoi dgn moto. Sy plak drive kete dgn anak2....

Anyway, thank you so much en boss..semoga Allah merahmati ikatan ini sampai ke akhirnya..i know you have tried your best.. and lets Allah do the rest, Amin ya rabb!


3 comments:

Juls Julie80 said...

Happy Anvsry Kak... semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia sampai ke akhir hayat...


sama 10 thn rupanya kita tp kitorg bln 8 aritu..hehehe

Hayatie Hashim said...

Tq jul julie ;)

Yaati Nor said...

happy aniberseri..bas sekolah ni..vellfire kah itew?tahniah..muahh

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea