Sunday, September 25, 2016

Lagi bag?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:23 PM
Kegilaan apakah  baru 2minggu lepas beli beg..ni kali beli lagi...salahkan pada Birthday voucher rm100 membership Carlo Rino...huhu

Masa sy beli beg kat JPO sy dpt free membership. Antara benefit dia selain discount and rebates waktu birthday month dpt rm100. So memandangkan dah nak akhir September 
ni rugi plak klu tak beli apa2..huhu (alasannnn)

Ikutkan kena beli apa2 yg minimum rm300 baru leh off RM100 tu..abis pusing2 mata dah tertangkap yang ini. Kecik comei tak padan dgn rege..bukan RM300 huhu aduhhh ..yg pasti original leather. 

Ada 3 jenis. Klu sy takda beg CR yg putih ritu harus sy beli amik yg off white tu. Soft pink sy dah ada tp pattern lain. Last2 amik biru pucat tu. Kaler tu takda kan. Lagipun salesgirl racun katanya mana2 design beg selalu ada je pink, cream/offwhite..yg baby blue ni jarang2. Ok bakk satu ..sambil tutup mata..ni sampai raya tahun depan tak beli beg baru lagi agak2 ke? Haha..

Dedulu sy jenis pakai beg satu satu sampai lunyai baru cari baru..laa ni sudah tukar kaa. 

Lepas tu sempat lagi sesi menerai Top ni macam stailo je sengetbenget kan..haha. Crop muka tak siap sikit. Nak sambung eksesais ni rasa mcm diri dah gemuk skit..berat skarang 66kg...berat sebelum raya 63kg..huwaaaaaa sekarang juga akak nak roller skatting..hamboi kemainnb roller skate tuuuuuu. 


Apa2pun syukur pada Allah..rezeki bulan besday..thank you en boss for your love and kindness..may Allah protect you from hardships..  



1 comments:

nayfatimah rasyid said...

hepy belated birthday sis ;)
semoga sihat dan bahagia selalu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea