Sunday, September 25, 2016

Bunga oh bunga

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:13 AM
Dari mekar sampai layu ku gunakan..hehe. Haritu birthday roses ni saya buat hias meja makan kan..buh dalam vase. Bila dah nak kering ni..dah tak cun plak dah duk dlm vase. 

Saya cabutkan..pastu asing2kan kelopak yg dah kering..amik kelopak tengah yg masih segar bubuh dalam bowl plak..buat hias coffee table kat ruang depan plak.

Ruang ni saya jarang Up kan sebab tak habis deco2 lagi..haha bila tahun nak habis deco ko ni yatie oii..opps deco is never ending stories ye dakkk..haha

Takda apa yg bar kecuali bench tu je..sofa 2 seater tu dulu kalau sapa ingat sy buh kat tgh2 ruang tamu saya belakang sofa hitam dulu tu. Meja kopi pun meja lama. Lepas tukar sofa baru sy tukar sekali meja kopi skali meja ni macam tak match je dgn sofa baru tu tapi masih syg nak letgo lagi walaupun ada je tanya sy nak jual ke tak coffee table ni..



Oklah susuman sementara sebelum jumpa deco lain plak..haha. Ada hati tu sebenarnya nak beli menda lain..untuk hias ruang tu..tapi belum nak terjumpa lagi...







0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea