Thursday, August 18, 2016

Progress Pasang Awning Kaca

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:39 AM
Tak menyabau tuan tanah nak update ek progress pasang bumbung (awning) kat depan dapur. Dua tahun sudah ada saya berangan nak buat awning di entri ini (link). Tapi masa tu idea lain lagi. Dua tahun berlalu macam2 idea nak buat..dan inilah progressnya...


Masih dalam pemasangan frame besi dulu..

Pandangan dari bahagian tepi rumah belakang dapur.



Plannya nak pasang awning kaca macam dalam contoh gambar di bawah ni..lebih kurang la..



Sumber gambar; Google images.

Harap seperti yang dibayangkan..tapi malas nak berharap sangatkan..takut kuciwa bila tak menepati specs sgt..huhu. tp pasrah je lah sebab sedang buatkan. Orait tunggu sy update pic siap nanti plak ye..





0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea