Sunday, July 17, 2016

Jeans oh Jeans

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:49 PM
Hoho..we meet again size 30.. last time dpt pakai size 30 tahun awal 2013..lepas preggy azra terus hi hi bye bye... kali ni mission accomplished!. Masa zaman study sebelum kawin..size keding adalah 28..huhu 28 adalah size paling kecik utk saya yg berketinggian 170cm ni..klu bawah lagi maknanya tinggal tulang je kot..haha! Dapat tangkap bootcut dgn straight cut.

Adoi bila mode shopping Levis je time takdak sale. Kat Levis JPO lak selalu takda yg berkenan sbb takda pilihan kat sana..apa yg dia bawa je..as usual byk skinny je..which i tak berapa suka skinny..

Yg boot cut tu dia letak kat rak value buy rm170..yg straight cut non hado..rm219. Bila tanya salesgirl apa beza value buy dgn yg straight cut ..dia jawab material jeans...oh i see..whatever..

Dapat lah freegift tumbler (china) cap levis hoho dan free membership Levis sebab spend min rm400 baru entitled ...

1 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea