Wednesday, June 1, 2016

DIY Drawstring Bag

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:29 PM
 Saje saya test buat beg ponjot ni atau nama sedap Drawstring bag. Kebetulan balik kat rumah mak. Saya guna mesin jahit mini Global je.

Tutorial buat beg ni saya ikut dari website ni:
http://www.incolororder.com/2011/10/lined-drawstring-bag-tutorial.html?m=1


Tadaaa ni lah hasil tak seberapa mengguna perca2 kain yang ada..dah terel2 nanti baru buat kat kain betul2 skit

Beg ponjot ni siap ada tapak skali. Jadi senang untuk meletakkan beg ni dalam keadaan menegak. 

Saya plan nak jadi beg untuk projek Nursing Cover LaLiLo nanti. Mula2 plan nak buat zippered beg. TAPI saya rasa beg ponjot gini lebih praktikal sebab kalau tak sempat nak NC tu betul2 kita boleh sumbat je dalam beg ni terus ponjot kan..


1 comments:

seti syuhada Zakaria said...

Beb aku nak lah...de lbh tuk aq x?😊

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea