Monday, May 2, 2016

Jalan-jalan di Glow Park Batu Pahat

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:13 AM
Encik boss ajak pergi Glow Park malam semalan. Saje nak bagi budak2 ni tengok figura berlampu tu ..ala2 macam I city Shah Alam tu..tapi takdalah gempak macam sana...

Pape layan gambo mak pak 'selapie' dulu...


"I may not beautiful as you wish but i might have the soul that only those who has truly love  can embrace it"....






Ada banyak lagi gambo tp jenuh la nak upload semua..setiap jenis motif lampu semua nak bergambar..

Parking kat dalam skali masuk RM10..huhu. Tiket masuk dalam Glow Park tu RM8 kot seorang..







3 comments:

ida hasmida said...

Assalam sis. Sy nak tanya mengenai tanda lahir anak sis yg kat muka tu yg dah okey. Anak sy ade tanda lahir di tangan. Boleh sy dapatkan nom sis x? Sy nak tanya sesuatu. Ataupun sis wasap sy 0166540636 Thanks sis.

ida hasmida said...

Assalam sis. Sy nak tanya mengenai tanda lahir anak sis yg kat muka tu yg dah okey. Anak sy ade tanda lahir di tangan. Boleh sy dapatkan nom sis x? Sy nak tanya sesuatu. Ataupun sis wasap sy 0166540636 Thanks sis.

Hayatie Hashim said...

Jemput join group FB saya "Malaysian Birthmark Awareness & Support Group

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea