Wednesday, March 16, 2016

Weight loss Mission: We've meet again!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:17 PM
Sedar tak sedar banyak gak turun berat badan ni. Skang dah boleh sarung jeans size 32 ni..oppss baru 32 dah rasa mcm kurus sgt plak ye..hehe. sbb sy ni tinggi orang nya 170cm..so waist size ideal dulu mmg 28cm tapi sebelum beranak. Sejak dah beranak..tak tercapai lagi 28cm..sbb bila ukur..tulang pelvik pun dah dekat 32cm acaner..adakah tulang pelvik kita turuk mengembang bila kita dah melahirkan anak? ...huhu

Sy rasa dah dapat sarung size 32 ni pun dah cukup kurus gak. So misi seterusnya memang cuba nak capai 30cm kot. Ingat nak join mana2 kelas workout yang ada dalam Batu Pahat ni. Tapi takda idea kat mana...

1 comments:

Didie Kamila said...

Wah best Nye..
Chaiyok chaiyok..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea