Thursday, March 31, 2016

Buku Baru: MBA OUM

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:43 PM
Alhamdulillah..puas juga menimbang tara akhirnya sy dah selamat pun mendaftar di OUM Batu Pahat untuk program Master in Business Administration. Lama juga berfikir, saya fikir sudah sampai masa kot untuk saya upgrade diri saya sementara masih muda ni.....Haha 35 muda ke? Hoho..muda wehh in fact sy 34 lagi masih belum cecah 35...tunggu bulan sept nanti Hari Malaysia ye..kiki
Allah pun dah buka jalan untuk sy terus kan so mungkin ada hikmah disebaliknya..

Saya dah bayar yuran pendahuluan pengajian untuk May Intake ini. Hanya tunggu panggilan untuk sesi taklimat sahaja awal bulan Mei nanti.

Kenapa saya pilih OUM dan bukan Universiti lain..sebab OUM je yg kaedah pembelajaran lebih fleksibel utk orang2 yg  byk komitmen macam sy ni..

Yuran pengajian hal no.2...insyallah sy akan cuba bayar skit2 ikut subjek yg diambil. Saya tak letak tempoh sekian2 utk habis. Nak buat secara rileks dan santai je.. Moga otak masih belum beku lagi..hahaha!





9 comments:

Juls Julie80 said...

assalam..

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sis nak masuk 35 rupanya.. muda setahun laa dr saya..hehehe

bestnyer nak sambung belajar.. saya otak tgh tepu sgt2 ni plus akaun tgh beku...hahah pindah rumah punye pasal..entah la bile nak start belajar balik... huhuhu

Hayatie Hashim said...

Haha..konfiden je bersis-sis ya selama ni..kih kih..apa nak buat muka tua dari usia huhuhu

Nurhidayu said...

Yati..gud luck...selamat belajar

Nurhidayu said...
This comment has been removed by the author.
Nona Qiyah said...

Wahh3 ! kos aper tuuu ! all the best, serious fleksibel?

okeh, syok plak tgk org usia lebih 26 tahun masih study, suka ! suka ! hehhee

~ NANA ~ said...

good luck kak

jojoLite said...

All the best dan selamat belajar...saya masuk tahun kedua, MBA universiti yg sama...ambik 2 kelas setiap sem, tak ambik 3 kelas...slow n steady jer..

khadijah armawai said...

owh, patutlaa macam sis dah jarang post kat group. nak sambung study. good luck sis!

dorsett pink said...

alhamdulillah. congrats sis..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea