Saturday, February 6, 2016

Pasang Cermin bulat

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:17 PM
Dah lama up ni dekat group kaki deco. Baru kalini berkesempatan nak post kat blog. Dah lama saya perap cermin bulat ni. Beli dekat Cowboy masa baru2 launched hujung tahun lepas. Nampak design dia macam moden je tapi harga murah je rm18.90 sekeping.


Bersimpan sbb takda idea nak pasang, ingat kena dril buat lubang pasang wallplug which memang kena tunggu orang pasang lah.

Sampai lah sy jumpa wall hook untuk gantung frame. Saya beli di Mr Diy tapi kena paku ke dinding lah. Macam senang nak buat. Nak pasang kan 4 keping cermin ni, last cuma beberapa biji je hook yg tinggal. Haha..gila tangan keras tak pandai paku. Setiap kali nak paku satu habis 2-3 hook rosak bengkok. Yang dpt dipaku pun tak  berapa kemas. Arghhh lantok le...



Jadi lah wat hiasan..deco bajet je

Plan sebelum raya nnt nak cat atau tampal wallpaper kat dinding tu. Sbb cat dia dah banyak kesan conteng. Buruk kalau tengok live..huhu


5 comments:

Zie Azi said...

cantik..sy ada nampak post kt fb..cantik sgt

Amy Hilmirda Daud said...

cantik lah...
cowboy tu kat maner yer?

Shahrol Sani Sani said...

Cantik jugak cermin tu....good idea boley follow ni...dapat kat mn ek

fafatintin said...

cun kak.. nampak ekslusif

Hayatie Hashim said...

Cowboy tu tempatnya dibatu pahat..kl sgor takda..yg byk dipahang

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea