Tuesday, January 26, 2016

Sticker Fragile

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:04 PM
Saje nak share. Lama giler saya mencari sticker fragile ni. Haha bukan tak jumpa..ada sy jumpa dekat kedai Mr Diy tapi kuantitinya skit sangat. Dalam beberapa keping je sticker nya dah rm3-4 dah. 

Hari tu pergi Cowboy Batu Pahat..baru jumpa sticker ni. Pergi Cowboy tu dah banyak kali juga tapi baru haritu berkesempatan kelebet bahagian alat2 tulis dia plak..haha! Saya kalau pergi tempat2 besar gini lah. Sekali pi belek satu2 bahagjan dulu. Dan opkos bahagian pertama saya terjah adalah berkaitan rumah dulu...ngeee! :-p 

Ni harganya RM6.90 gitu..tp banyakkkkkk! Saya memang selalu nak pakai sticker ni sebab saya kan selalu pos barang2 Tropika Batu Pahat. Jenuh gak tiap kali nak bagitau kat staff Poslaju tu.  Kadang2 sy siap lukis sendiri je bentuk gelas retak. Haha

 Nampak tu tebalkan helaiannya. Sy tak kira lagi berapa puluh sticker ada. Tapi berbaloi la...haha! Korang yang biz online brg2 fragile ni leh gi carik sticker ni    ;)




4 comments:

Nurhidayu said...

Cowboy mmg best..mcm2 ada

Nurhidayu said...

Cowboy mmg best..mcm2 ada

norlina jusoh said...

ehh baru tau ni.. akak ada jual online. apa barang tropika tu akak??? nak tgk mane fb akak ke?

nurin khairi said...

Dulu husband keje di temerloh kami suka pegi ke cowboy, semua ada

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea