Monday, January 11, 2016

Mintak sikit LIKE pic contest :)

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:50 AM
Korang-korang, meh lah like pic contest akak dalam Group Kelab Dekorasi Ikea Malaysia ni ;).
Walaupun sebenarnya dah banyak juga kena tapau likes dengan peserta lain deco ikea yang lagi menga cam, tapi tak salah kan usaha selagi belum berakhir..hihi

Alahh saje2 memeriahkam acara tuan rumah. LIKE eh korang..pweeease..ehhehe! Tapi korang kena join dulu group tu kot baru leh klik like kat post ahkak ni.

Kalau korang nak join pun bleh..contest masih lagi berlangsung sehingga 16 januari 2016 ini tak salah ..cuba korang nengok pinned post ek..


https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10206040212379434&id=1085206712&set=gm.425168151014513&source=48



Klik..klik..klik...
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10206040212379434&id=1085206712&set=gm.425168151014513&source=48

3 comments:

CikGadisPink said...

done akak :)
bila la nak ada rumah cantek mcm akak

http://fafatintin.blogspot.my/

Hayatie Hashim said...

Muahh2 cik fatin..tq..insyallah..moga ada rezeki awak nnt. ♡

cplud miera said...

wah xtau pulak ade group ni. baru join grup ni. nnt sy like! suke tgk deco2 umah akk ni :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea