Wednesday, January 6, 2016

Kipidap Kelab Kaki Deco

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:02 AM
Tak sangka beberapa bulan saje sejak saya create group KKD dari October yang lalu ..dari beberapa members up to this dah sudah hampir mencecah 14k ahli. Mula2 tu macam2 rasa, malu, adake orang nak join...hehe! 

KKD juga dah ada page rasmi iaitu
So korang jangan lupa like juga tau..

Bagi yg belum menyertai KKD jemput juga menyertai group KKD di sini 

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea