Monday, December 21, 2015

Kunjungan Rakan Maya dari Blog

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:39 AM
Hujung minggu yang lepas, buat pertama kalinya saya dikunjungi kenalan dari blogging asalnya, terus membawa ke group kelab kaki deco. Sejujurnya saya memang tak pernah jumpa mana2 silent readers blog saya..

Saya hanya mengenali nama Fbnya Sunmay, kunjungan beliau atas alasan membelikan saya rice bucket warna putih yang kebetulan saya share dalam  Kelab kaki deco.

Mula2 saya agak segan juga untuk mengirim sebab taknak sampai menyusahkan tapi beliau juga beriya untuk  belikan..katanya nak pulang ke Batu Pahat juga hujung minggu tu.

Jadi, saya pelawanya juga ke rumah, walaupun  berkali2 juga ajak duduk minum teh sambil borak2...hihi penyegan ya amat rupanya si sunmay ni.

Sempat lah selfi dalam rumah. Hihi saya pun segan2 juga, sebab rumah dalam gambar je kemain..edit sana sini..hihi tengok real biasa je.. terima kasih ye tolong belikan.. 


Ini lah barangnya..tengok kemain qutl putehnya..


Kalau real gini hah je. Clear plastic saje. Tapi saya tahu dah..sebab sunmay dah tolong snapkan pic dia masa kat SSF tu..lepas tengok saya proceed je lah beli. Lagipun rice bucket lama pun 10kg je..yg ni 12kg..selesa skit ruangnya kan..


Lepas tu berangan nak beli gak lah..adoiii. berkenan plak sebab pattern ni unik...



3 comments:

Hernee Nazir said...

akhirnya dpt gak saya beli rice bucket tu kat ssf jb..hehehe

Hayatie Hashim said...

Wahhh..terjebak juga
.hihi

sunmay said...

salam..baru baca entry ni..selalu tgok kt kelab kaki deco...x sangka muka i ditepek kat blog famous amous ni...happy dpt jumpa tuan rumah yg glamer ni
-sunmay

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea