Sunday, September 13, 2015

Trio Steamer Go Shop

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:08 AM
Lama dah saya beli Trio steamer ni tapi tak berkesempatan nak update. Sape yang tak teracun kan tengok Go Shop tu, dengan demo dia lah bagai..huhu. Kebetulan saya memang tengah nak cari food steamer jenis elektrik. Nampak kat Go Shop terus saya jaki nak beli. Harga pon not bad RM209 tak silap.

Saya bayar masa barang sampai. Sebab ada option untuk COD kan. Ni la rupanya 20 litter punya steamer memang sangat besar dan luas tray dia..


Ni masa saya tengah panaskan pulut dan makanan2 lain kat bawah dia..


Ni masa saya buat kek chocolate moist 😉. Saya guna satu tingkat sahaja 😉

Ni ukuran tray tu. Kebetulan haritu ada orang request dimension tray ni. ;)



2 comments:

cik hani said...

alahai..comel sangat.
besar pulak tu

Hayatie Hashim said...

Ahah..akak mmh cari.besar je..yg kat luar byk.kecik n x pdn dgn harga

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea