Tuesday, September 29, 2015

Tempat letak kunci

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:51 AM
Kalini saya nak share pasal divider ni. Mula2  beli dulu nak buat divider antara ruang makan. Last2 tak jadi, saya letak kat sebelah pintu masuk. Ternyata banyak gak kegunaannya..hihi

Salah satunya jadi tempat letak kunci. Yang laci2 bawahnya tu ( nampak macam takdakan hihi) ada 2 laci bawah tu. Dalam tu segala macam surat2 lah..bil2 etc. Kalau bukak boleh pengsan kot, hahaj!

Deko simple dan bajet je. Frame dan jam putih saya  beli kat living cabin. Jam rm25..frame tu rm12.90 tak silap. Bekas silver tu beli kat Jusco rm30 lebih kot lepas diskaun. 

Ni nampak waktu kemas je. Kalau sehari2 keliling para kaca tu lah port letak kunci, saya je rajin kutip masukan dalam bekas tu


Gini lah rupanya..seketul. Tahun 2013 masa nak pindah masuk rumah dulu beli..masih elok lagi.. Andaikata divider ni dah buruk esok2..saya mesti nak ada something kat sebelah pintu ni juga dan terbiasa ada port letak mcm2 kat situ kot. Tapi plan nak custom built in pula.. ngeee!


4 comments:

Adila Khairy said...

cantikkk sangat divider ni.. :)

ieza ashaari said...

Smart sgt.

Kemn Azmaili said...

beli kat mana sis..very nice!

Hayatie Hashim said...

Kem.. sy beli dekat kedai perabut KPH di batu pahat

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea