Tuesday, July 28, 2015

Menang Contest Duit Raya Deko Wallpaper

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:25 AM
Sekali dapat mood nak update blog ..hadaplah sampai lebam, hehe! Nak habaq beberapa hari sebelum nak raya saya masuk contest dalam group FB wallpaper Kaison. Kena post gambat dinding yang telah dimakeover dengan wallpaper kaison yang dibeli dalam group ni.


3 peserta yang dapat LIKES terbanyak akan dapat duit Raya rm100.. tak sangka plak saya salah seorang..hihi alhamdulillah..

Ini pic ruang makan yang dipertaruhkan...

Sekarang pula saya sedang masuk contest wall paper yg dianjurkan oleh HMS wallpaper. Siapa yang beli wp dengan dia boleh join contest ni..
Kawan2 tolong klik link post contest tu dan LIKE pic saya dalam ruangan komen post tu tau..kena scroll  skit sebab banyak pic ..


Pic ni yang dipertaruhkan..apeke memang ni je pun kih kih.. jangan lupa like tau.. Likes korang amatlah dihargai... ;)




4 comments:

YUS said...

Wahhhh.. Tahniah! mmg cantek!

Juls Julie80 said...

assalam..

tahniah kakk..hehhe..rezeki lepas raya.. :)

Hayatie Hashim said...

Terima kasih yus ;) jgn lupa like contest kedua..hihi

Hayatie Hashim said...

Terima kasih juls julie ;) jgn lupa like contest kedua..hihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea