Wednesday, July 1, 2015

Baju Raya 2015

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:54 PM
Woot2 korang dah shopping baju raya ke belum? Tahun ni tema kaler apa? Hihi. Saya pun dah siap2 beli baju serba baru la. Walaupun tak banyak janji adalah yang  baru especially untuk budak2 ni. 

Yang lawak pergi Guangzhou tak beli selai pun baju diorang. Baju azra ada lah selai dua..huhu. Kalut, letih, semua ada..beza pun tak banyak. 

Pikir2 baik saya gi BP Mall je. Murah2 juga. Sedap selesa beraircond haha. Baju2 tshirt tu rm12 je..yang kemeja Rm20. Ala takyah la compare dengan branded2. Dah pakai cantik je nampak kan..tak tahu pun mahal ke murah. Tapi walaupun murah saya make sure material selesa gitu  chewahh!.

Tahun ni tak plan nak warna hijau turqoise kebetulan beli baju melayu baru untuk sambutan maulidur rasul kat sekolah dia awal tahun haritu pasal baju melayu lama dah sempit. Last2 semua ikut kaler tu pasal malas nak beli lagi untuk dia. Baju saya la susah nak cari sama memang jauh la kaler hijau tu..ahh malas pikir janji satu tema  je la..

Dah setel part baju raya. Lepas ni part nak kemas rumah slow2 plak... 



0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea