Saturday, May 9, 2015

Lama menyepi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:16 AM
Lamanya tak update  blog. Macam-macam benda nak cerita kat  blog tapi semua simpan je dulu. Bila dah lama-lama terus boring dah nak cerita. Nak tulis entri ni pun  berapa kali tulis-padam-tulis. Selalu rasa malas datang half way through...

Lagi satu, saya asyik kemas rumah je. Nak maintain rumah sentiasa kemas dari pagi sampai ke malam dengan 3 orang anak amat lah memaksa saya tak boleh nak buat kerja sampingan lain. (Bila blogger  nak keluar features boleh letak icon macam whatsapp eh baru tergambar skit emosi..hihi)

Yang sedih, jarang update, CPUV dari berpuluh tinggal 3 je :( semua dah credited. Masa aktif update berlegar2 je semua.

Selain dari kerja hakiki mengurus rumah tangga, saya baru berjinak-jinak menjual Produk Tropika Baby Skin Care. Dari pengguna berpuas hati terus daftar nak jadi pengedar Tropika.

Jemput Like Pages Tropika Batu Pahat tau.

https://m.facebook.com/tropikabatupahat

Tempat ekpresi hasil2 kerastangan lalilo terpaksa saya hentikan dulu sementara azra menginjak ke setahun nanti maybe baru dapat sentuh mesin jahit..sobs! Lagipun webhosting Google site builder tu dah closing down pula mar h tuhari so saya terpaksa cari 'rumah' baru untuk LaLilo.com.my saya..

Ok saya disini dulu coretan.. kalau ssmpat saya share lagi ya... ;)

3 comments:

Afne said...

afne pn dok tunggu2 entry terbaru yatie. tak sah klu x jenguk blog sifu hehe..

mcm ni le nsb mak2... walaupun kita ada 'keje' lain tp anak2 tetap didahulukan, pencapaian seorg ibu tetap diutamakan :)

Ibu Ilyanie(s) said...

dah bz tu mmg bercinta le nak update blog kan.... hehehe..

P/s: Jemput datang ke rumah and folo too ye...TQ! puterihannan.blogspot.com

Blogger said...

Bluehost is ultimately the best hosting company for any hosting plans you require.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea