Wednesday, May 20, 2015

Buat Passport Azra

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:19 AM
Patutnya nak blog pasal benda lain tapi lain plak yg dipublish..huhu. Sejak bulan lepas memang sangap betul nak update blog. CPUV dah berterbangan sudah..huhu..

Saya baru je buat passport untuk azra sebab cuti sekolah ni kami akan bercuti ke luar negara. Kemana tu? Hihi tak lah jauh mana, dalam Asia je. Jadilah, sebab seumur hidup tak pernah keluar dari Malaysia pun...

Nerves juga nak berjalan jauh anak beranak lagi. Minggu kedua cuti sekolah iaitu pada 9hb hingga 14 Jun kami akan berangkat. Sekarang ni satu hape pun tak packing lagi. Blur plak nak packing baju 5 beranak untuk 6 hari ni dalam satu beg besar dan 2 backpack..agak2 cukup ke..huhu

Dan salah satu gajet wajib untuk travel nanti adalah SSC ni..kebetulan saya baru je beli ni sebab ssc ergo organic saya telah hilang tanpa dikesan. Rasa dalam kereta je..lepas tu ghaib tiba2...sob sob. Jadi saya beli lagi Ssc yang baru.

 Jenuh weh takda ssc. Stroller..stroller juga..time dia merengek tak mahu duduk stroller kena juga naik ssc tak larat dukung. Takkan nak angkut stroller naik flight pulok..











4 comments:

Ummu Iman Amsyar said...

Pipi labuh betul azra ni! geramm

Afne said...

Bestnya azra nk holiday ke mana tu?

Afne said...

Bestnya azra nk holiday ke mana tu?

Hayatie Hashim said...

Afne..surprise..surprise..dekat2 je dlm asia ..hihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea