Tuesday, April 14, 2015

Makeover Dinding Bilik Air - Extended

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:58 AM
Haritu kan saya buat sampai takat dinding depan bilik air. Tapi bila encik boss balik tengok dia suruh tampal terus kat dinding tiles tepi tangga tu terus. Saya memang tak terfikir nak lekat kat tiles tu sebab saya risau nampak kesan tiles tu...

Memang dah lama juga encik boss kata nak cover tiles tu..sebab katanya nampak macam tak cun plak. Mula2 saya plan nak lekat cermin. Tapi kos nak lekat keliling tu pun dah beribu adeh KIV lah..

Kebetulan ada baki lagi wallpaper sticker ni so saya cuba la tampal je kat permukaan tiles tu.

Tadaaa..what say you? Hehehe..ok juga kan...nampak le seragam skit ruangan tu berbanding pic sebelum yang saya lekat sebelah je.

Haha jangan hairan kenapa tiba2 sekerat kat depan meja tu. Maknanya saya dah kehabisan wall paper. Dua roll wallpaper digunakan untu keseluruhan ruang ini.

To be continue setelah order sampai lagi nanti..hehe

2 comments:

Afne said...

Yati, serious cantik :)

Afne said...

Yati, serious cantik :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea