Monday, March 9, 2015

Rezeki Cerita Rumah

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:51 PM
Dah lama tak update pasal Nuffnang. Start dari hujan CPUV tahun lepas, memang column CPUV ni tak putus2 iklan yang menyinggah. Macam biass turun naik dari belas2 lepas tu turun lepas tu naik  balik. Begitulah trendnya dalam beberapa bulan yang lepas.



Trafik hasil dari asyik cerita pasal rumah je. Bila tengok makin lama makin banyak semangat ler nak update entri. Beberapa harini memang lebat. Harini bukak dah cecah 25 CPUV sudah..rekod tertinggi..kih kih..*eh blogger femes kompom lagi bertingkek-tingkek kan..ekekeke!

Apapun terima kasih kepada pihak penaja yang sudi mencampakkan CPUV ke blog ini. Dari nak cashout tuhari terus tak jadi....perap lagi laa. Tak banyak pun...kih kih.

*Eh dulu saya terbaca CPUV double triple ni katanya kesilapan teknikal dari Nuffnang..tapi saya tengok sampai skang masih lagi ada yang datang berdouble... huhu



1 comments:

Afne said...

Sila lah update cerita rmh byk2. Bg inspirasi kwn2. Dpt juga duit jajan kan hehe

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea