Friday, March 20, 2015

Kumpul barang plastik putih

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:14 AM
Kegilaan mendeko rumah sudah kembali semula. Dah habis dengan mood baby baru sudah, hehe!. Sejak dah siap KC rasa macam dah lengkap lah perabut2 yang ada dirumah. Sekarang tinggi sesi membeli aksesori sahaja..

Sekarang tengah nak cari alatan dan aksesori warna putih sahaja. Kalau kat tempat2 lain jarang nak ada bekas2 plastik yang warna putih-putih ni kan..kalau ada pun terhad.

Sebelum bersalin hujung tahun lepas saya dah terjah sekali ke HomePro IOI City Mall tapi tak beli apa2. Sebab sibuk dengan persiapan nak sambut baby baru. Kalini balik, saya belilah pape yang patut..

Bakul laundry dengan tangga bangku plastik tu pun beli kat HomePro. Harga pun ok la juga. Bakul tu baru 29.90 je..

Dish drainer ni je tak beli kat Homepro. Ni saya beli dekat Aeon Big BP je. Sebab drainer lama IKEA tu tu takda dulang pengalas kat bawah. So kebetulan jumpa warna putih juga, beli je lah..

5 comments:

Ezy Loy said...

sume putihhh!! hehe... comel

cik hani said...

Putih memang comel... Sangat comel...lepas susunatur mmg comel

Ema Minami said...

sy pun suka putih!...hehe...nampak cantik~

Afne said...

tu dia semangat deko2 kembali :)

afne gi kl pn sempatkn gi ikea, nilai & daiso. ada je jual brg2 rm2 kt bp ni tp cam kalerful sgt. nsb baik bos sabo lyn x komplen hehe...

ieza ashaari said...

Gigih mencari sume sama warna putih kan. Haish. bestnya klu gigih mcm akak ni.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea