Friday, March 6, 2015

Azra Arya Zahra 2 bulan.

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:20 AM
Pejam celik kejap je azra berusia 2 bulan lebih. Memang kehadiran Azra menjadi penyeri dan pelengkap dalam keluarga kami. Selepas berturut lelaki..siapa yang tak mahukan anak perempuan pula kan.

Alhamdulillah..rezeki saya kali ni, dikurniakan baby girl yang comel. Bukan main melaram eh maknya yang laramkan..kih kih. Dah makin montel..baju2 6montsh sume dah boleh pakai. Diapers dah size M.

Kalau ke shopping mall mesti nak beli baju Azra. Sebab tak macam izzet banyak mewarisi baju2 azri yang kebanyakan memang elok2 lagi. Untuk Azra memang kenalah beli baju2 baru seiring dengan usia dia. Sebab koleksi baju yang ada pun untuk budak lelaki.

Lagipun bila lagi nak menerai skirt yang comel2 tu sebelum ni dah puas asyik seluar je..sekarang dah pandai senyum2 gelak2 kalah kena agah..


4 comments:

Juls Julie80 said...

assalam sis..comelnyer dia...best kan dah ade baby...

sis..nak tanya cane nak buh gambar yg ade pinterest tu ekk..?

Duniaku Duniamu jua said...

Tahniah...comel sgt

Hayatie Hashim said...

Juls julie: tq dear... erkk pinterest? Yg mana..

Hayatie Hashim said...

Tq sis ♡♡

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea