Thursday, February 26, 2015

Indoor Sliding Door lagi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:36 AM
Minggu ni akak upload pic pasal dapur je tau..kih kih. Haritu upload gambar sliding door tak berapa nak siap. Kali ni nak update versi siap di kemas sudah.

Masih takda langsir seperti yang diangankan, kih kih. Nak kena beli rod yang kurus kat Ikea. Lepas tu nak cari langsir putih nipis dan jarang je.

Bukak separuh ala-ala divider gitu. Sebelah tu dapur kering. Chewahh ada dapur kering konon, kih kih. Sebab ruang dapur saya ada dua area yang dipisahkan dengan tangga dapur ditengah-tengah. 


Bila tutup habis. Konon time masak la nak tutup bagai..tapi dah ada baby kecik cemana nak tutup kang dia nangis kat bilik tak dengar plak.huhu

Satu lagi sebab tutup senang aircond kat ruang tamu tak mengalir jauh. Cepat sejuk skit. 

Ok.tu je..nanti dah pasang langsir atau deko2 lagi. Upload lagi..kikiki






7 comments:

Yaati Nor said...

cantiknya la hai..dapur masak tak siap lg ke?nak tgk juga

Hayatie Hashim said...

Dah siap..belum sempat upload je lagi...tguu..kikiki

Juls Julie80 said...

bestnyerrr..!! bestnyerr..!! bestnyerrr... berangan jugak nak ada sliding door kat dapur camtu tp sbb rumah kecik..so sabo jer la...x sesuai..hehehehe

Hayatie Hashim said...

Juls: kalau kecik leh buat stail bifold glass door pula ;)

cik hani said...

alahaiii..cantek bebenor dapur dan ruang makan awokk..
terkenang betol..

Emmy said...

Kalau taruk blind kaler putih?

Juls Julie80 said...

kak..ade contact person org buat pintu tu tak..? kalau ade nak mintak bleh.. no hp saya 0136696371. nak try riki2 rega & bajet,... uhuhu :p

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea