Tuesday, December 23, 2014

Susun-susun dalam storage

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:10 AM
Sementara nak menunggu hari ni kan, sambil2 tu susunkan baju-baju baby yang siap dibasuh awal2 tuhari. Storage IKEA yang saya beli dulu. Sebab saya takda almari lagi, baju2 baby pun tak banyak lagi. So letak dalam storage senang nak sorong bawah sofa kat bilik bawah tu masa pantang nanti.

Ni je baju2 baby yang ada setakat ni. Tu pun campur2 dengan baju2 Azri dan Izzet yang mana boleh pakai balik..masa newborn dulu tak pakai lama pun. Yang dah kuning bertahi lalat hantar kat recyle..huhu!...Storage ni dia takda alas keras dibawahnya, bila nak angkat2 tu macam lembik skit. Patutnya isi blanket ke bantal spare ke atau teddy bear etc..

Yang ni ada dua storage dalam satu pack. Satu merah oren,  satu lagi biru hijau. Tak tahu nak isi apa, isi lah bantal2 dulu..hehe


yang ni stok Cloth diaper..haritu separuh je. Ni dah ambil lagi balance Cd dekat rumah mak. Yang mana dah reput koyak, kena campak dahh


Bekas comel ni buar letak krim2 baby je..tapi takleh tutup dah pasal botol2nya tinggi2 plak..hahah


0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea