Wednesday, December 3, 2014

Stok Cloth Pad

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:30 AM
Sempat juga siapkan ready stock untuk Cloth Pad di saat2 akhir ini. Ingat kan nak cuti dulu menjahit sampai lepas habis berpantang tapi lepas siapkan cloth pad sendiri untuk berpantang haritu tu terus dapat aurau nak sambung terus menjahit...hihi




Dapat lah juga buat stok untuk cloth menstrual pad. Just nak habiskan kain microfiber towel tu.


Lepas dah habis kain microfiber, saya sambung buat Cloth Pantyliner pula. 


Yeay, kain flannel yang dulunya penuh sebakul dah makin berkurang. Memang kalau boleh nak habiskan terus kain2 yang tak berjahit sebab nak kurangkan muatan bakul2 dalam bilik  bawah ni. Nanti dah jadi bilik berpantang semak pula nak dengan bakul2..

Untuk pembelian boleh ke www.lalilo.com.my




0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea