Sunday, December 21, 2014

Set Tropika untuk baby

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:06 AM
Amboi tak tau la apa nafsu nak sambut baby baru kali ni Kemain ko cam anak sulung..hehe! Tah lah, rezeki baby kali ni kot, alhamdulillah. Haritu dah siap beli set untuk maknya, kali ni set untuk babynya plak. Tiba2 plak rasa produk Tropika ni macam best je. Walaupun anak sebelum ni tak pernah guna. Eh time Azri & Izzet dah ada ke produk Tropika ni?..

Mulanya saya dapat gift dari rakan yang beri saya Tropika Baby Hair & Body Oil dengan baby soap sekali. Tengok plak ingredient dia yang berasaskan VCO dan steroid free tu yang terasa macam nak tambah lagi. Bau pun wangi. Saya beli lagi Krim herbal tu untuk ganti minyak yuyi. Bahan asas krim tu dari minyak kayu putih dan vco sesuai untuk sapu kat baby lepas mandi ke untuk elak kembung etc. 

Body lotion pun beli nak sapu kat izzet yang baru lepas baik dari chicken pox. Banyak betul kesan chickenpox tu, harap2 kurang le skit parut tu. 

#Entering39weeks
#SemogadipermudahkanAmin

3 comments:

Mama Idlan Irsyad said...

yes, saya pernah pakai minyak tropika tu.. wangi sgt2.. kalau rambut susah nak tumbuh.. sapu jer minyak tu.. insya allah membantu lebatkan rambut baby... yg krim herba tu sampai sekarang masih ada.. hehe.. sapu time anak kena selsema n batuk... nti kl ada baby lagi mmg cari produk ni jer..

Hayatie Hashim said...

tu la baru bau je ni..tak sabar nak merasmikan baby..heheh

knowhoami said...

Sy pon pki tropika awalnya tp range of produk xbyk..so now cume gjna lavender oil utk minyak rmbut yg laen sume guna brand Buds..sgt best brand ni sbb organic n kulit baby jd soft je..hehe

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea