Wednesday, December 17, 2014

Set Berpantang: Nona Roguy Herbanika

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:07 PM
Pertama kali saya beli jenis set ni. Dulu saya beli minyak2 dia je. Kali ni terasa nak cuba the 
whole set.

Harga retail dalam RM365. Tapi sesetengah kedai jamu bagi diskaun. Saya dapat RM340. Lepas tu ada kawan bagitau beli online RM300 dapat free bengkung zig zag..whoaaa!

Kandungan yang ada dalam set ni. Yang untuk makan cuma ada dua jenis je iaitu Akar Herbanika dengan Phytonatal. Yang lain2 semua krim2 luaran. Uihh tak sabar nak melumur satu badan ni..hahaha!

Sekarang ni dah mula rasa lenguh, perut mengeras (Braxton Hicks) fuh kalau time nak tidur memang tak boleh lelap sebab segala posisi tidur  rasa tak selesa mula2..lepas tertidur jugak sebab dah ngantuk..behehe. Eh  . eh ceh cerita macam nak bersalin anak first je ek...Masa anak frfirst belum kenal blog lagi..huhu

#38minggu

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea