Monday, November 3, 2014

Label LaLiLo

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:39 PM
Tadi tengah kemas toolbox jahitan. Saje je nak post gambar label jenama jahitan saya ni. Dah hampir 3 tahun sejak saya dapat label ni. Ada saya cerita dalam entri ini. Banyaknye lagi bila lah nak luak huhu!

Masa tu kena order minimum 1000pcs. Saya order dengan Insang Pari RM325. Tengah cari kekuatan untuk menghabiskan label2 ini. Sebabnya saya macam dah mula boring dengan logo ni..agaga! Terasa macam nak design logo baru. Tapi label bertimbun lagi. Maka dengan itu bertabahlah..



0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea