Thursday, October 2, 2014

Tukang cuci pinggan

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:04 PM
Sekarang ni saya tak berapa larat nak berdiri lama terus menerus. Kalau dulu lepas masak untuk breakfast terus cuci pinggan, lap kabinet & meja, sapu dan mop lantai terus pastu rehat!.

Sekarang lepas masak untuk breakfast pinggan mangkuk kuali semua kumpul dalam sinki kadang2 dah penuh. Sebab nak rehat dulu. Lap,mop,sapu dah jadi asal nampak lap la skit2 huhu!..

Selalu pinggan lah jadi kerja last skali.


Tapi sejak sehari dua ni tah apa angin si abang azri ni rajin plak dia mencuci pinggan dalam sinki ni tanpa disuruh. Tapi kelecah dan basahnya kat bawah toksah cite. Takpelah tu saya boleh lap je..Janji yang dalam sinki tu dah clear. Bercinta juga nak berdiri setengah jam untuk clearkan sinki penuh tu..

#Makbuyong27weeks

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea