Saturday, October 18, 2014

To Let Go: Sweet Cherry Stroller

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:15 PM
Saya nak let go stroller Cherry yang lama ni. Beli tahun 2009 tak silap. Boleh pakai dari Newborn sampai toddler tak ingat la berapa Kg. Handle reversible, boleh foward facing dan rear facing. Condition macam dalam gambar tu. Kain dia semua takda koyak except getah kat tempat pegang tu (dah koyak skit). Reason nak letgo, nak carik stroller baru..kih kih!
Harga letgo RM50 NETT. Berminat boleh e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com atau pm di facebook.

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea