Tuesday, October 28, 2014

Gambar Sambutan Hari jadi Azri Di Tadika

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:17 PM
Baru sempat upload gambar2 Azri sambut birthday di tadika Little Caliphs Batu Pahat. Seperti yang diminta. Gembira sangat dapat juga dia merasa sambut dekat tadika macam kawan2 dia. Teacher tolong whatsapp kan gambar2 ni semua. Ada sebahagian je yang saya upload dekat blog. Banyak plak kalau nak upload semua, huhu. 


Jom layan gambar-gambar sekitar acara potong kek tu.. :)



Muka malu-malu ni..





Kena baca doa dulu depan kawan-kawan, hihi!




Baru potong kek..




Lepas tu bagi goodie bag kat kawan-kawan..

Goodie bag untuk teacher juga..

Teacher pun dapat goodie bag ;) Saya hadiahkan shawl je, tak tau nak bagi apa..


Bergambar dengan kelas 6 years dia. Kalau termasuk 5 years dan 4 years ramai lagi..ada 68 orang semuanya.


Alhamdulillah, terima kasih Teacher Aishah yang tolong snap dan whatsapp kan gambar2







Lepas balik dari tadika tengahari tu sambut lagi kat rumah pula. Ni giliran adik dia plak yang dari pagi menunggu nak makan kek Mickey ni. Nasib baik saya order kek yang sama tapi kecik punya..huhu


Adik yang tak sabar nak makan kek mickey tu.hehe! Abang dah setel sambut kat tadika pagi tu.. 



Bahagian dalam kek ni. Memang sedap keknya ada filling bluebbery lagi. Tak macam kek beli kedai tu luarnya cantik dalam rasa tah pape manis je. Dah selamat pun kek ni sebab kecik je kan..sekali ngap je


1 comments:

Norliza Othman said...

happy birthday azri!
cantik kek azri :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea