Friday, October 17, 2014

Borong @Mom & baby expo Mid Valley

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:01 PM

Berkesempatan nak pergi sebabnya nak beli diaper. Selalu mmg persedian untuk newborn saya suka terjah expo. Dapat macam-macam goodies dan free gift. Balik check up hukm minggu ni mmg dah aimed nak terjah ke Mid Valley..


Borong size Sx3pc & M 1pc dulu, dengan sabun head to toe..sebab nak genapkan minimum RM130 dapat kiddy bag ni free..hihi! Konfiden betul tak ambik size NB sebab kalau size S dari 3kg-7kg. Mengikut sejarah budak ni sume lahir 3.6kg& 3.7kg..klu size NB tu dalam pantang dah ketat sebab size NB below 5kg je..tak tau la yang ni lahir berapa kg kan..ala klu besar pun tunggu je la sampai muat..huhu



Borong juga nursing bra dengan sleep bra. Saya memang peminat Nursing Bra kelly ni sebab selesa, takda wire, takda padding just cotton je..'asset' kocik takpolah takyah berpadding2 hahahah!



Singgah juga kat Daiso sebab dah sebelah2 kan dengan expo tu. Beli socks untuk pantang yang comel2 skit..hover betul..hehe! Tak puas nak tawaf daiso pasal hari dah petang plak nak balik cepat..sobs!

Baju2 baby KIV lagi sebab blank la nak beli apa. Balik dari ekspo terus keluarkan baju2 newborn budak2 ni yang masih elok lagi nak kumpul untuk dibasuh.

tinggal lebih kurang 2 bulan lebih lagi..masih lagi prepare slow2..

#29weeks
posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea