Sunday, October 19, 2014

Birthday preps Azri Di Tadika

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:53 PM
Sekarang ni saya tengah sibuk menyiapkan persiapan sambutan birthday azri di tadika dia. 
Memandangkan tarikh harijadi azri jatuh 23hb ni tapi waktu cuti so buat masa naik sekolah nanti pada 26hb nanti.

Azri request nak sambut dekat tadika dia macam kawan2 dia yang lain. Sebab tPhewwni last dia tadika so kena lah buat juga. Dia nak tema Mickey Mouse club house la plak. Kek pun kena tempah kek Mickey juga.


Barang-barang untuk goodies bag ssebahagian saya cari masa balik kajang hari tu. Blur lah nak cari kat Batu Pahat. Saya plan nak bagi set alat tulis tapi kemain la terlebih kos plak nak2 lagi yang tema kartun disney. Last2 saya beli loose set je lah. Nak bagi pensel, pemadam dan bookmark (buat sendiri). Barang2 ni saya beli kat Mydin, murah skit kot huhu!

Nampak whind wisel tu macam menarik juga. Boleh lah masukkan dalam goodies bag skali..hehe. Selebihnya tinggal makanan je lah yang saya cari kat Bp je. Mungkin air kotak, waffer, layer cake etc kot serba sedikit. 

Pasni kerja2 packing goodies untuk 68 orang budak tadika plak..pheww!

2 comments:

adianiez AIDA said...

wah! sungguh rindu mau packing goodies utk bday anak tadika.
in shaa Allah next year baru buat semula.
izzat's 3rd birthday :-)

Hayatie Hashim said...

aida: baru je setel packing ni..first time packing goodies utk bday anak.. hihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea