Wednesday, October 8, 2014

#11 Ongoing CPUV | HP PC Demand Gen Digital, Proton PCC, Kasi App Campaign & SME Micro

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:01 PM
Updatewoot akak macam tak caya je bila tengok Nuffnang ni. Haritu tengok ada 5, pastu kali bertambah lagi. Dah jadi 9 CPUV yang masih on going dengan pertambahan CPUV. Apakah fenomena yang telah melanda blog akak ni..hahah adehh! gila jakun sat.. :D

*Update: Selepas entry ini dipublish pun dapat lagi 2 CPUV yang bertenggek lagi ... 
Dah jadi 11 CPUV yg masih ongoing..apakah?hahah. Akak sengih sorang2 fikir fenomena tsunami ke hapa..Takpalah rezeki..mintak2 lah lama skit duduknya ye..hehe!

2 comments:

Cik Balqis said...

hehe..sy plak ade 18 cpuv..keh3 :P
tapi sbnrnya nuffnang ade mslh teknikal sikit psl cpuv nie, nak tau jom tengok entry
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

Hayatie Hashim said...

cik balqis: wahh haibatt! akak jaki benornya..sbb cpuv tak pernah selebat ini..hahah. No wonder la sume pun kencang je ek..bagus gak tu ..selalu2 kena masalah teknikal..kikiki

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea