Saturday, August 23, 2014

Tak cukup korum

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:10 PM

Saya sedang mencari set dinnerware atau loose set yang sama atau seakan sama dengan corak bowl dan piring tu. Ini kes nak top up cawan dan piring yang dah banyak pecah.

Yang corak bowl tu set hadiah kahwin..yang corak piring seakan sama tu free gift beli barang..tu yang datang idea nak why not just cari mana set yang sama corak atau yang seakan sama dulu..

Kalau tak rasa nak beli set lain tapi nanti tak cun plak nak hidang campur2 sudahkang kena buang atau bagi orang. Sayang lahh! Kalau boleh nak jimat cermat dulu...

Kalau ada yang pernah nampak corak begini, hola-hola la saya eh..

posted from Bloggeroid

3 comments:

she-G said...

maaf..ni claytan ke??sbb macam penah tgk kat nilai.sbb kat nilai tu banyak y corak lama.boleh la try tgk..dan die mmg jual loose

dalila said...

lebih kurang mcm sy punya kt umah..dpt hadiah kawin jgk..claytan yer sis?klu clayan byk kat jusco..aritu pun terpkir mcm tu..nk tambah set tu..design lbh kurang pun xpe..kt jusco yg byk..

Hayatie Hashim said...

she G: ahah clay tan..oo kedai apa tu..nanti boleh la singgah ke nilai.. tq ;)

dalila: haritu ada nampak kat parkson..claytan..corak seakan sama..tp syg tinggal jenis yg bukan dicari..yg dicari cawan dan pinggan makan..huhu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea