Friday, August 15, 2014

Intai Nuffnang Blog Stats

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:08 PM
 Sementara menunggu giliran checkup, sempat gak akak jenguk Nuffnang. Kebetulan Wifi Free kat sini laju kemain le..haha. Sejak selalu update blog pasal rumah ni, traffic blog semakin cargass. Tapi takle banyak mana pun tak tu pun dah buat akak heksaited
ok. Earning pon ciput2 je lagi tu yang malu2 nak expose..nak tunggu beriban kurun keberapa tak tahu la..hehe.

Kalau dulu asyik cite pasal penyusuan, keyword pun banyak berkisar pasal tu je. Sekarang keyword memang banyak carian pasal rumah je..
Akak bukan tahu sangat pasal Nuffnang ni, dulu lagi berkurun tak bukak. sekarang nI lah baru tersesat seketul dua CPUV ke sini..huhu


Antara Readers yang datang pun dari blog2 ni. Tapi 3 blog ni: blog nana (girlish87), blog Sue(suesukasusun) dan blog Aty (vanillapink3113) antara yang referers yg lama akak nampak dlm Nuff saya ni selain encik google lah..hehe



5 comments:

✿ Atin ✿ said...

saya la antara yg suka bc tentang deco ni :)

Hayatie Hashim said...

atin: blog atin pun antara yg baru2 ni nmpak dlm account nuff nang sy..tq for coming too. ;)♡♡

Amyz Azlie said...

Still masuk sini untuk tips2 bf.. :-)

Hayatie Hashim said...

Amyz Azlie: rindu plak dgn aktiviti bf.. huhu tq for coming dear ;) ♡♡

Aimmie Qistina said...

Lama x menjenguk sini. kalau sudi jengukla blog saya http://zulfahhouse.blogspot.com/

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea